Cishew voor bedrijven

Steeds meer bedrijven zien de mogelijkheden van Cishew en willen meedoen. Dat juichen we van harte toe. Laten we samen de notenwereld recht maken, zodat de hele keten kan genieten. Hieronder zie je ons aanbod voor bedrijven. Ben je geïnteresseerd of heb je een nóg leuker idee? Laat het ons weten, we’ll Cishew!

Altijd een gezond tussendoortje op kantoor

Let's go nuts! Wist je dat je, volgens de Schijf van Vijf, elke dag een handje (25g) noten moet eten? Trakteer je medewerkers daarom op een heerlijk én gezond nootje naast de fruitschaal. Veel beter en creatiever dan zo’n soepje uit een zakje. Of maak die vrijdagmiddagborrel nóg lekkerder.

Afhankelijk van de omvang van je bedrijf, kun je een maatwerkabonnement bij ons afnemen zodat je collega’s altijd voorzien zijn van de lekkerste cashewcreaties. Naast dat onze nootjes uniek van smaak zijn, biedt de cashewnoot gezonde voordelen. Cashewnoten zitten namelijk boordevol vitamines, eiwitten, mineralen en onverzadigde vetten. Bovendien zijn onze noten Fairly Traded & Fairly Treated, dat betekent dat ze duurzaam geproduceerd worden en dat de cashewboeren eerlijk betaald krijgen voor hun werk. Sounds good right?

Als bedankje voor je personeel

Een originele manier om je medewerkers te laten weten dat je om hem of haar en de toekomst geeft, is met het Cishew cadeaubox. Het ziet er feestelijk uit, het is lekker en het is gezond. Bovendien kan je het geschenk een persoonlijke touch geven met een kaartje en je helpt ook nog eens mee aan een betere notenketen. Het perfecte cadeau voor je collega’s toch?

Bij Cishew vind je een ruim assortiment aan cashewnoten en creams, waardoor er voor iedere collega wel een lekker nootje te vinden is. Zo zijn er vegan, glutenvrije en lactosevrije cashewcreaties en zijn ze allemaal veilig voor mensen met pinda-allergie.

Een uniek relatiegeschenk

Onze culinaire cashewcreaties zijn perfect als een uniek cadeau voor je relaties en/of klanten. Bijvoorbeeld om te bedanken voor de fijne samenwerking of om een mooi resultaat te vieren. Onze chef maakt bij de cashewcreaties alleen gebruik van natuurlijke ingrediënten om ware smaaksensaties te creëren, met zo min mogelijk zout en suiker. Bovendien kan je ons notenpakket ook nog eens personaliseren met een mooi kaartje.

Speciaal voor horecabedrijven

Gasten willen steeds vaker vega(n), duurzaam en vrij van allergenen eten. En lekker eten blijft daarbij natuurlijk ook belangrijk. Speciaal daarvoor hebben we Cishew Professional ontwikkeld. Met deze Coated Cashews en Cashes Crunches is jouw menukaart in een handomdraai klaar voor de veranderende kijk op eten. Ga voor het complete aanbod naar cishewprofessional.com

Alle voordelen van Cishew op een rijtje:

  • Een ruim assortiment aan cashewnoten en creams, alle met natuurlijke ingrediënten en zo min mogelijk zout en suiker
  • Vegan, glutenvrije en lactosevrije cashewcreaties, veilig voor mensen met pinda-allergie
  • Fairly Traded & Fairly Treated cashewnoten
  • Maatwerk abonnementen
  • Cadeauboxen

Meer informatie

Wil je meer weten over onze maatwerk abonnementen of zakelijke cadeauboxen, neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier of email info@cishew.com.