May we Cishew too?

Wat zou het geweldig zijn als jij ook mee doet. Geniet van heerlijke cashewnoten en maak samen de keten van cashewnoten steeds een beetje beter!

Het is zo eenvoudig:


1. Kies vijf heerlijke cashew variaties
Vijf dezelfde mag natuurlijk ook!

2. Laat weten waar we de box mogen bezorgen.
Vul je contactgegevens in.

3. Ontvang, geniet én trakteer!
Laat je de box vaker bezorgen? Dan kun je elke bezorging nieuwe variaties kiezen!

Ga met ons mee op missie


Wij, de boeren en de aarde could just Cishew! Je kunt onze missie ook steunen via social media. Volg, like, deel en reageer op Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, variaties, recepten en verhalen!

Hoe werkt het abonnement?

Wat maakt onze cashews zo bijzonder?

  • Cishew hanteert haar eigen “Noot Cuisine” principe. We willen uitblinken in kwaliteit, smaak, productvariaties, gezondheid en bereiding.
  • Omdat we zoveel variaties hebben, willen we jou er natuurlijk volop van laten genieten.
  • Daarom zit in je box altijd een mix van vijf door jezelf gekozen producten. We hopen dat je het kiezen leuk vindt en we willen je ook graag inspireren met onze diversiteit aan mogelijkheden. Er kan namelijk zo veel met Cishew producten!
  • Die vijf potjes zijn samen goed voor ongeveer een kilo aan lekkere producten. Voor de snelle rekenaar: dat is dus 200 gram per potje. Dat klopt ook ongeveer maar als je één of meer creams kiest, heb je zelfs veel meer! In die potjes past namelijk nauwelijks lucht ;-)
  • Wij beloven dat we de biologische, pure en gezonde noten ook uitsluitend verrijken met de beste ingrediënten. We letten maximaal op goede achtergrond, puurheid, en gezondheid. Wie had gedacht dat een cashewnoot een coating van bietjes kon krijgen? Het is Cishew gelukt. En dat is dus erg lekker om te eten, erg fraai om te zien en ook nog eens ontzettend gezond!
  • Veel noten zijn te zout of te gezoet. Cishew bereidt met een absoluut minimum aan zoet- en zout toevoegingen. We denken aan jouw zeer bewuste levensstijl; en ook aan die van je omgeving, bijvoorbeeld je kinderen.
  • Een kilo. Is dat veel? Nou een handje noten is zo’n 30 gram. Eet je elke dag een handje? Dan zou je zo’n 900 gram eten voordat je volgende box binnen is. Meestal deel je Cishew natuurlijk met anderen. Met je gezin, met vrienden of collega’s.
  • Maar denk je: komende periode ik heb er nog genoeg of juist een feestje voor de boeg? Met een paar drukken op de knop wijzig je jouw abonnement eenvoudig naar eerder of later bezorgen. Helemaal stoppen kan natuurlijk ook.
  • De Cishew creaties worden na de verse bereiding ingepakt en zijn als je ze ontvangt gesloten een jaar houdbaar. Bij het Cishew abonnement hoort ook jouw steun bij de ontwikkeling in de landen van herkomst. Daar hoef je niet extra voor te betalen. Wij doen dat in plaats van het geven van korting. Verwacht bij ons dus geen kortingsacties maar weet dat het geld goed wordt besteed. Op onze social media en op de website zullen wij de voortgang publiceren.
  • Dan, nog even over de verzending en de kosten die daarmee gepaard gaan. Waar mogelijk ontvang je jouw boxen via een fietskoerier en in ieder geval zo duurzaam mogelijk. De werkelijke kosten van het verzenden bedragen ongeveer 6 euro. Volgens een ‘Faire trade’ tussen jou en Cishew hebben wij ervoor gekozen om de helft voor onze rekening te nemen en dus de andere 3 euro in rekening te brengen. Hopelijk vind jij dat ook een nette afspraak.


Are we gonna Cishew too?

Wat denk je, are we gonna Cishew too? Join Cishew, lees alles over de lekkere producten en hoe ze zijn gemaakt en klik nu je eerste box bij elkaar.