Salade met gebakken champignons en Tuinkruiden Cishews

Salade met gebakken champignons en Tuinkruiden Cishews

Heerlijk voor tussen de middag, een salade met gebakken champignons en onze Tuinkruiiden Cishews. Wil je het recept? Lees dan snel verder!

What do you need:
- Een sla mix naar keuze
- Cherry tomaatjes
- Tuinkruiden Cishews
- Champignons
- Een klontje roomboter
- Ei
- Sladressing naar keuze

Honger? Het is zo gepiept:
Start eerst met het koken van het water voor het gepocheerde ei. Daarna kan je beginnen met het snijden van de champignons en de cherrytomaatjes, dit doe je in kwartjes. Vervolgens zet je een pan op het vuur met een klontje roomboter en bak je de champignons totdat ze een goudbruine kleur krijgen.

Als het water begint te koken zet je het vuur iets zachter zodat het water niet meer borrelt. Daarna open je een eitje in een kommetje en giet je het voorzichtig in het kokende water. Laat het ei drie minuten koken en haal deze er dan voorzichtig uit met een schuimspaan.

Dan kun je het bord gaan opmaken. Hiervoor leg je de sla, cherrytomaten, champignons op een bord. Daarna strooi je er wat Tuinkruiden Cishews overheen en leg je het gepocheerde ei er bovenop. Dan hoef je alleen nog maar de salade te besprenkelen met sladressing en kun je heerlijk gaan genieten van je salade met gebakken champignons en Tuinkruiden Cishews!

Wil je meer recepten zoals deze proberen? Ontdek dan ook de andere Cishew recepten!