Frisse salade met gerookte kip en Slow Roasted Cishews

Frisse salade met gerookte kip en Slow Roasted Cishews

Een perfect gerecht voor bij het avondeten of tijdens de lunch, een frisse salade met gerookte kip en Slow Roasted Cishews. Wil jij weten hoe je dit lekkere recept zelf kan maken? Lees dan snel verder!

Ingrediënten (4 personen):
-
300g gerookte kip
- 1 paprika
- 0,5 komkommer
- 150g cherry tomaatjes
- 200g sla melange
- 1 a 2 handjes Cishew Slow Roasted
- 4 eetlepels olijfolie
- 4 eetlepels balsamico azijn
- Peper & zout naar smaak

Bereiding:
Voor deze simpele salade met gerookte kip, start je eerst met het snijden van de groentes en de gerookte kip. Hierbij snij je de gerookte kip, paprika en de komkommer in blokjes en snij je de cherry tomaatjes door de helft. Vervolgens doe je dit allemaal in een grote kom en voeg je de sla melange en de Slow Roasted cashewnoten toe. Zet hierna de kom even aan de kant om aan de dressing te beginnen. Pak voor de dressing een klein schaaltje, waarin je de olijfolie en balsamico azijn mengt. Daarna kun je hier eventueel nog peper en zout aan toevoegen.

Als de dressing ready is, kan deze in de kom met de salade gegoten worden en kun je voorzichtig de salade door elkaar husselen. Dan is het alleen nog maar opdienen en kun je heerlijk genieten van je salade met gerookte kip en Slow Roasted Cishews!

Tip: Neem je de salade met gerookte kip mee als lunch? Houdt dan de dressing apart en giet het er pas over heen als je gaat eten. Zo blijven de groentes nog lekker knapperig!